Chestionare auto

Scoala de soferi Iasi “Soferul Vip” va recomanda pentru testarile de acomodare si pentru consolidarea cunostintelor de legislatie rutiera sa folositi chestionarele auto on-line puse la dispozitie de Directia Regim Permise de  Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor care contin intrebari 100% identice cu cele pe care le veti intalni la testarea cu politia si la testarea de la Scoala de soferi, chestionare disponibile pe site-ul oficial www.drpciv.ro. Atentie, intrati doar de pe Internet Explorer, altfel nu merge!

Pentru a accesa chestionarele auto este necesar sa creati un cont folosind o adresa de e-mail personala. Pentru aceasta trebuie sa accesati pagina Creeaza cont.

Pe pagina deschisa trebuie sa furnizati o adresa de e-mail personala (nu folositi adresa de email din exemplu) si sa va alegeti o parola pe care o veti folosi la autentificare, astfel:

 

 

Dupa completarea datelor apasati butonul “Accepta” si veti fi condusi la pagina:

Chestionare_auto_online

Daca ati primit mesajul de mai sus verificati inboxul email-ului introdus la primul pas si cautati e-mailul de la drpciv. In caz ca nu gasiti mesajul in Inbox, verificati si in Spam.

Chestionare auto online - email

Deschideti acest e-mail si dati clic pe link-ul pentru confirmare:

Chestionare auto confirmare

Veti fi condusi la pagina de confirmare a activarii:

Chestionare auto online - activare

Dupa ce ati primit confirmarea activarii va puteti  loga in cont,  accesand pagina de autentificare a contului de chestionare auto.

Chestionare auto online - cont nou

Pentru autentificare folositi adresa de email si parola pe care le-ati furnizat la crearea contului:

Chestionare - autentificare

Dupa ce ati intrat in cont veti vedea in partea stanga jos o lista de legaturi din care trebuie sa alegeti:

“Testare examen on-line” de la sectiunea Servicii on-line:

Se va deschide o pagina noua in care puteti incepe rezolvarea chestionarelor. Intrega aplicatie este identica cea de la examenul de sala de la politie, fiind un site oficial al celor de la “Directia Regim Permise de  Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor”. Cu cat veti rezolva mai multe chestionare auto online cu atat va cresc sansele de reusita la examen. Nu ezitati sa intrebati profesorul de legislatie rutiera al scolii de soferi daca aveti orice mica nelamurire. Succes si spor la invatat!

 

 

LEGISLATIE

Pentru vizualizarea documentelor de legislatie rutiera va recomandam documentele tip PDF (coloana din stanga). Daca nu aveti un program cu care le puteti vizualiza (pt PDF recomandam instalarea programului gratuit Sumatra ), puteti accesa fisierele din coloana din dreapta, prin Microsoft Word.

 

PDF DOC
OUG_195_2002 actualizata 2010 OUG_195_2002 actualizata 2010
Regulamentul circulaţiei actualizat_2010 Regulamentul circulaţiei actualizat_2010
Masuri de prim ajutor Masuri de prim ajutor
Powered by WordPress & The Best MLM Companies