Tombola Verii – Tenerife

Sc Auto Soferul Vip SRL  organizeaza TOMBOLA Verii, in perioada 29.06.2015 – 31.07.2015 avand 3 Premii (pachete):

Vacanta de 7 nopti la REGENCY Resorts Tenerife  – pentru 4 adulti – cazare in apartament o camera, living si bucatarie complet utilata

 

Conditii de participare: In competitia pentru castigarea premiului se pot inscrie toate persoanele care indeplinesc urmatoarele conditii:
 1. Au incheiat un contract de scolarizare in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B cu Sc Auto Soferul Vip SRL  si au achitat cel putin 25% din contravaloarea contractului pana la data extragerii
 2. Au implinit varsta de 18 ani
 3. Sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos

Termeni si conditii:

 • Premiul NU include transport, masa si asigurare.
 • Extragerea se va efectua de catre o terta parte asigurand egalitatea in sanse de castig tuturor participantilor la TOMBOLA Verii. Extragerea se va face prin tragere la sorti electronica pe platforma Random.org,  2 august, ora 10, la inceputul cursului de legislatie rutiera. in prezenta cursantilor.
 • Extragerea se va face pe baza numarului de contract primit la incheierea contractului de scolarizare.
 • Sc Auto Soferul Vip SRL  isi rezerva dreptul de a NU include in tombola persoanele ce nu au implinita varsta de 18 ani sau nu au achitat cel putin 25% din contravaloarea contractului.
 • Castigatorii vor fi contactati telefonic, iar numele acestuia va fi publicat pe site-ul http://www.soferulvip.ro/  pe pagina principala (home).  Organizatorul Sc Auto Soferul Vip SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru datele de contact eronate sau incomplete.
 • In cazul in care castigatorul NU va putea fi contactat prin nici o modalitate in termen de 30 de zile de la data extragerii, organizatorul (Sc Auto Soferul Vip SRL  ) isi rezerva dreptul de a anula rezultatul extragerii pentru seria respectiva si de a organiza o noua extragere pentru premiile neacordate. In cazul in care castigatorul renunta de bunavoie la Premiul TOMBOLEI Verii, pe baza unei declaratii, organizatorul (Sc Auto Soferul Vip SRL ) va organiza o extragere noua la urmatoarea serie de cursanti.
 • Beneficiaza de dreptul de a se inscrie la promotie orice persoana de peste 18 ani care incheie un contract de scolarizarea in vederea obtinerii permisului de conducere auto categoria B cu Sc Auto Soferul Vip SRL  in perioada de valabilitatea a promotiei si au achitat cel putin 25% din contravaloarea contractului. Se va considera ca participant la promotie orice client care indeplineste conditiile stipulate in prezenta pagina.

Castigatorul extragerii Promotiei Verii va avea urmatoarele drepturi si obligatii:

 • Castigatorul va anunta in termen de 30 zile numele complet al tuturor beneficiarilor premiului – maxim 4 adulti, dintre care cel putin 2 persoane trebuie sa aiba varsta de peste 32 ani.
 • Beneficiarul premiului poate fi insusi castigatorul, sau oricare persoana aleasa de catre acesta ca beneficiar, pe baza unei declaratii. Castigatorul are dreptul de a cesiona sau darui pachetul turistic.
 • Castigatorul NU are dreptul de a solicita contravaloarea sejurului castigat. Compania organizatoare Sc Auto Soferul Vip SRL  NU va returna contravalorea vacantei daca castigatorul nu doreste sa beneficieze de premiu si nici nu doreste sa il instraineze/cesioneze.
 • Castigatorul are dreptul de a renunta complet la Premiul Tombolei Verii, caz in care se va organiza o noua tragere la sorti.
 • Pentru a beneficia de premiu castigatorii cu varsta sub 32 de ani trebuie sa fie insotit in vacanta de cel putin o persoana cu varsta peste 32 de ani
 • Pe perioada sejurului vor fi de acord ca intr-o zi sa participe la o prezentare organizata de resort.
     Masa se va putea lua atat in cadrul complexului hotelier (contracost), cat si in cadrul bucatariei proprii complet utilate.
     La Tombola Verii pot participa toti clientii Sc Auto Soferul Vip SRL  care cumuleaza conditiile mentionate mai sus, cu EXCEPTIA angajatilor la Sc Auto Soferul Vip SRL, a actionarilor acesteia, rudelor acestora de gradul I si a persoanelor ce au mai fost cazate la Regency Resorts Tenerife.
  Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea tuturor regulilor mentionate anterior, cat si eventuale decizii privind desfasurarea campaniei luate de catre Organizator care nu sunt mentionate in acest Regulament. In cazul unor circumstante neprevazute, Organizatorul are dreptul sa amane, suspende sau modifice, total sau partial campania, acest aspect fiind comunicat de catre Organizator in timp util si precizand in mod transparent cauzele unei astfel de hotarari. Termenii si conditiile de promovare vor fi guvernate de legile din Romania. Pentru orice problema de natura juridica care ar putea aparea in decursul campaniei, participantii si Organizatorul vor fi supusi jurisdictiei de instantele de drept comun din Romania.
Mai multe fotografii puteti vedea pe situl complexului hotelier: http://www.regencyresorts.com/
rh_bedroom
rc_bedroom
rcc_at_night
rc_pool_4

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by WordPress & The Best MLM Companies